Koop n├║ je ticket

Heb je je ticket al gekocht? Koop nu je ticket en krijg toegang tot 30 april 2021

Helena Demuynck

Helena Demuynck

Authentic Leadership Coach & Facilitator | Conversational Intelligence Coach | Flow Coach | Organisator van online events zoals The Authentic Leadership Roadshow, The oxygen4leadershipLABS, The oxygen4leadershipSummit

Authentic Leadership Coach & Facilitator
oxygen4leadership

Heb je jouw ticket al?

Ons VIP ticket is een must als je alles uit deze online retreat wil halen!

Bekijk deze eens

Maak kennis met Helena

Meer over de Spreker

Ik ben de Founding Partner van Konsensus Leadership Coaching & Development en van oxygen4leadership. Beide platforms bieden internationale expertise in het ontwikkelen van Leadership Development Trails voor Senior Leadership Teams en Executives.

Als pleitbezorgster voor vrouwen in leiderschap ondersteun ik vrouwelijke leiders en ondernemers om hun innerlijke kracht, vertrouwen en veerkracht te vinden en om hun beste versie in de wereld te brengen.

Ik was op sprekerspanels voor topbijeenkomsten, evenementen en organisaties online en offline over de hele wereld en mijn visie op authentiek leiderschap kan je lezen via mijn blogs.

Ik werk vooral vanuit Andalucia waar ik individuele en groepsretreats organiseer voor leiders en ondernemers die terug willen connecteren met zichzelf en met de natuur om daaruit de innerlijke kracht, energie en veerkracht te putten die ze willen inzetten in hun leven.

Met de steun van


Loading content...

Loading content...