Helena Demuynck

Authentic Leadership Coach & Facilitator, oxygen4leadership Authentic Leadership Coach & Facilitator | Conversational Intelligence Coach | Flow Coach | Organisator van online events zoals The Authentic Leadership Roadshow, The oxygen4leadershipLABS, The oxygen4leadershipSummit

Meer over de Spreker

Ik ben de Founding Partner van Konsensus Leadership Coaching & Development en van oxygen4leadership. Beide platforms bieden internationale expertise in het ontwikkelen van Leadership Development Trails voor Senior Leadership Teams en Executives.

Als pleitbezorgster voor vrouwen in leiderschap ondersteun ik vrouwelijke leiders en ondernemers om hun innerlijke kracht, vertrouwen en veerkracht te vinden en om hun beste versie in de wereld te brengen.

Ik was op sprekerspanels voor topbijeenkomsten, evenementen en organisaties online en offline over de hele wereld en mijn visie op authentiek leiderschap kan je lezen via mijn blogs.

Ik werk vooral vanuit Andalucia waar ik individuele en groepsretreats organiseer voor leiders en ondernemers die terug willen connecteren met zichzelf en met de natuur om daaruit de innerlijke kracht, energie en veerkracht te putten die ze willen inzetten in hun leven.

Exclusieve aanbiedingen

Registreer je snel voor deze Evenement om deze exclusieve aanbiedingen vrij te spelen.

Krijg 50% korting op de volledige opleiding Conversational Intelligence. Gebruik de code AUTHENTIC2020 bij de checkout

Offer

Deelnemers aan The Authentic Encounter krijgen 25% korting op alle e-coaching programma's, waaronder "omgaan met je innerlijke criticus". Geef de kode "onlineretreat2021" in bij de checkout

Offer

Dealing with your inner critic e-book

Freebie

Als je een retreat light boekt tussen 1 maart 2021 en 31 december 2021 via www.thesolanoexperience.com voor minstens 5 nachten krijg je gratis de FLOW experience ter waarde van 795 euro. Stuur me na het boeken een mailtje met de kode FL2021

Offer

Boek jouw individuele retreat in Casa Alegría (Andalucia) voor minstens 6 dagen, en krijg er gratis het FLOW pakket (ter waarde van 795 euro) bij. Alle info vind je op www.thesolanoexperience.com.

Offer

Neem contact op Spreker

Workshops

WELKOM - Intenties & Aspiraties voor 2021

05 February 2021, 08:30 AM
Helena Demuynck

WORKSHOP - Aan het stuur van je leven!

05 February 2021, 09:00 AM
Helena Demuynck

WORKSHOP - Zelfvertrouwen bouwen

06 February 2021, 08:00 AM
Helena Demuynck

MASTER CLASS - De kracht van impactvolle communicatie

06 February 2021, 03:00 PM
Helena Demuynck