Koop nú je ticket

Heb je je ticket al gekocht? Koop nu je ticket en krijg toegang tot 30 april 2021

Luc Van Imschoot

Luc Van Imschoot

Gecertificeerd begeleider lachyoga, gecertificeerd lachleraar en erkend creatief agoog

Lachende Luc

Workshops behandeld door deze spreker

5

INTERMEZZO - Lachyoga voor meer energie

Categorieën behandeld door Luc

Heb je jouw ticket al?

Ons VIP ticket is een must als je alles uit deze online retreat wil halen!

Bekijk deze eens

Maak kennis met Luc

Meer over de Spreker

Van vertegenwoordiger tot ondernemer Luc startte zijn carrière als vertegenwoordiger voor Colbrandt, een bedrijf dat autoradiatoren verkoopt. Toen Colbrandt na 10 jaar failliet ging, begon Luc een eigen onderneming: het Airco- en Radiatoren Centrum NV Gent. Later nam hij Christal BVBA over, een bedrijf dat gespecialiseerd was in auto-airco. Luc verkocht het ARC NV Gent in januari 2013.

In 2005 startte Luc met een lachclub in Destelbergen en Gent . In 2006 volgde hij een lachopleiding bij dr. Kataria (Parijs) en in 2009 een tweejarige opleiding tot creatief agoog bij Balans (Gent).

Luc Van Imschoot is gecertificeerd begeleider lachyoga, gecertificeerd lachleraar en erkend creatief agoog. Hij biedt toegankelijke, laagdrempelige workshops van één uur aan over:

  • lachen zonder reden
  • creativiteit
  • teamspirit
  • ontstressen
  • je goed in je vel voelen

Lachen zonder reden Met Luc leer je lachen zonder reden. Zo beheers je stress, versterk je de onderlinge banden binnen teams en stimuleer je de creativiteit in je organisatie. Een lachworkshop is ideaal bij de start of afsluiting van een teambuilding, studiedag, workshop of meeting.

Bedrijven, verenigingen, scholen en instellingen kiezen Luc voor zijn aanstekelijke aanwezigheid en natuurlijke, ongedwongen persoonlijkheid.

Met de steun van


Loading content...

Loading content...