Goedele Leyssen

MEDITATIE MASTER CLASS - Mediteer en word rustiger, veerkrachtiger èn gelukkiger in 5 stappen.

Een Workshop door Goedele Leyssen (Healthy Lifestyle Expert, Goedele Leyssen)

Met de steun van

Meer over de Workshop

Ben jij nieuwsgierig naar meditatie maar heb je het nog nooit geprobeerd omdat je niet weet hoe je eraan begint? Of heb je het wel al eens geprobeerd maar ben je er weer mee gestopt omdat je tegen allerlei obstakels aanliep en onzeker was over of je het wel juist deed? In deze masterclass ontdek je aan de hand van een eenvoudig vijfstappenplan ontdek je hoe je begint met mediteren en hoe je het volhoudt. Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie werkt, maar om die effecten zelf te ervaren, moet je het uiteraard ook doen. Dit webinar is de eerste stap (en dan zijn et eigenlijk nog . Ben je er klaar voor?

Wat je zal leren tijdens deze workshop: -Praktisch 'start-to-meditate' en 'hoe-hou-je-het-vol' advies. -De grootste vergissing die mensen maken wanneer ze beginnen te mediteren en hoe je die vergissingen kunt voorkomen. -De meest gebruikte excuses die mensen gebruiken om te stoppen met mediteren en hoe je die excuses kunt neutraliseren. -We doen tussendoor ook een korte, begeleide meditatie.

Exclusieve aanbiedingen

Registreer je snel voor deze Workshop om deze exclusieve aanbiedingen vrij te spelen.

Schrijf je in op mijn newsletter en krijg een link naar een heerlijk verwenmoment.

Freebie

15% korting op de Standaard Formule van de MindShape meditatietraining met de code AUTHENTIC2021. Geldig tot 28/2/2021. Ga naar de Good Life Academie en selecteer daar de Standaard Formule. Daarna kun je de code ingeven en zal de korting automatisch van het totaalbedrag afgetrokken worden.

Offer

06 February 2021, 04:00 PM

04:00 PM - 04:45 PM

Over De Sprekers

Goedele Leyssen

Goedele Leyssen

Healthy Lifestyle Expert, Goedele Leyssen

Healthy Lifestyle Expert