Koop n├║ je ticket

Heb je je ticket al gekocht? Koop nu je ticket en krijg toegang tot 30 april 2021

Koen Callaerts

Koen Callaerts

About Time, Personal efficiency trainer en coach

Personal efficiency trainer en coach
About Time

Categorie├źn behandeld door Koen

Heb je jouw ticket al?

Ons VIP ticket is een must als je alles uit deze online retreat wil halen!

Bekijk deze eens

Maak kennis met Koen

Meer over de Spreker

Als personal efficiency trainer en coach ondersteunt Koen leidinggevenden en medewerkers om gewenste uitkomsten te bereiken. De beste tijd om te veranderen is NU. Het is echter niet altijd zo simpel om die koe bij de horens te vatten. Daarom gaat Koen samen met jou aan de slag. Zowel als trainer als coach houdt Koen de mensen een spiegel voor, zodat ze zich bewust worden van hun eigen organisatieblindheid. Dit zowel in de context van het individu als van een team of een bedrijf.

Voor elk individu, met oog voor ieders authenticiteit en met een blik op lange termijn coacht Koen mensen in hun veranderingsproces.

Leiderschap begint bij jezelf Koen integreert diverse tools en technieken, die hij toepast in functie van wat leidinggevenden en medewerkers doen en nodig hebben in specifieke situaties. Voor deze mensen wordt dan duidelijk wat voor hen de eerstvolgende acties zijn, zodat ze er zin in hebben om die te zetten. Koen gaat heel pragmatisch te werk en beweegt mensen van 'wat er zou moeten' gebeuren naar 'wat er nodig is'.

Hij neemt dus de rol in van trainer, coach of facilitator van veranderingen op niveau van rol en identiteit, persoonlijke of collectieve overtuigingen, werkmethodes en gedrag van mensen.

Met de steun van


Loading content...

Loading content...