Koen Callaerts

MASTER CLASS - State management, wat is het en hoe doe je dat?

Een Workshop door Koen Callaerts (Personal efficiency trainer en coach, About Time)

Met de steun van

Meer over de Workshop

State management betekent eigenlijk je 'spontane' stemming beïnvloeden naar een gewenste gemoedstoestand.

Iedere gemoedstoestand heeft ongetwijfeld een positieve intentie voor de persoon die deze ervaart. Maar deze stemming is niet altijd wenselijk op langere termijn. In welke stemming ben jij? En wil je daar in blijven? Of wil je je toch liever anders voelen?

Een stemming wordt normaal beïnvloed door externe factoren of gebeurtenissen. Wat, als je zelf voor ‘gebeurtenissen’ zou kunnen zorgen die je gemoedstoestand kunnen beïnvloeden?

In deze workshop leer je enkele handige manieren om je stemming of gemoedstoestand bewust te kunnen beïnvloeden. Daarvoor hoef je geen volleerde yogi, NLP practitioner, psycholoog of zo voor te zijn. Iedereen kan het! Het is gewoon een kwestie van het te doen.

We reiken een aantal eenvoudige oefeningen aan. Ze hebben allemaal bewezen werkzaam te zijn. Het zijn variaties op eeuwenlange inzichten die steeds meer wetenschappelijk onderbouwd kunnen worden.

Wat je uit deze workshop zal meenemen: Denken, voelen en doen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ieder kan zelf behoren tot de eigen cirkel van beïnvloeding! Of niet. Er is niets te verliezen, enkel maar te winnen. Plus est en vous!

06 February 2021, 11:00 AM

11:00 AM - 11:45 AM

Over De Sprekers

Koen Callaerts

Koen Callaerts

Personal efficiency trainer en coach, About Time

About Time, Personal efficiency trainer en coach