Helena Demuynck

WORKSHOP - Zelfvertrouwen bouwen

Een Workshop door Helena Demuynck (Authentic Leadership Coach & Facilitator, oxygen4leadership)

Met de steun van

Meer over de Workshop

Ken jij ze ook? Die mensen die alles voor de wind lijkt te gaan? Ze blaken van zelfvertrouwen, leggen gemakkelijk contact, hebben een ondersteunend netwerk en realiseren hun doelen alsof het niets is.

Wat is hun geheim? Zijn ze dan zó speciaal? Wees gerust, ze zijn niet specialer dan jij. Ze passen gewoon een aantal inzichten en strategieën toe die hen een stuk verder brengen, en dit op een duurzame en ethische manier.

Wil jij die geheimen leren kennen? Wil je ook de inzichten en strategieën die je zullen toelaten een meer vervuld leven te leiden, zowel professioneel als persoonlijk? Die jouw persoonlijk leiderschap verder zullen helpen ontwikkelen. Neem dan zeker deel aan deze workshop.

Exclusieve aanbiedingen

Registreer je snel voor deze Workshop om deze exclusieve aanbiedingen vrij te spelen.

Dealing with your inner critic e-book

Freebie

Deelnemers aan The Authentic Encounter krijgen 25% korting op alle e-coaching programma's, waaronder "omgaan met je innerlijke criticus". Geef de kode "onlineretreat2021" in bij de checkout

Offer

06 February 2021, 08:00 AM

08:00 AM - 09:00 AM

Over De Sprekers

Helena Demuynck

Helena Demuynck

Authentic Leadership Coach & Facilitator, oxygen4leadership

Authentic Leadership Coach & Facilitator | Conversational Intelligence Coach | Flow Coach | Organisator van online events zoals The Authentic Leadership Roadshow, The oxygen4leadershipLABS, The oxygen4leadershipSummit